Vara asta poate fi una plină de aventură pentru un singur student din Timișoara. Universitatea de Vest din Timișoara caută un tânăr pasionat de informatică pentru a-l trimite la Dallas, în următoarele luni. Acolo va avea loc Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2015.

Cei interesați nu trebuie să îndeplinească multe condiții, ci doar să demonstreze că sunt cei mai buni în Microsoft Word, Excel sau PowerPoint 2010. “Vino să dai examenul de certificare Certiport până în 15 iunie și poți să devii Microsoft Office Specialist”, ”, transmit reprezentanții Universității de Vest din Timișoara.

Cel selectat va câștiga o călătorie gratuită care îi poate schimba viața, va primi certificarea recunoscută mondial pentru competențele sale în utilizarea tehnologiei informației și evident, va adăuga valoare CV-ului său. Reprezentantul UVT la Dallas va participa, în perioada 9 – 12 august, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2015. Mai multe informații despre concurs se găsesc la adresa http://www.feaa.uvt.ro/.

Nicoleta POPA

 

LĂSAȚI UN MESAJ