Două saloane pentru pacienții cardiaci de la Spitalul Clinic Militar De Urgență „Dr. Victor Popescu” au nevoie de renovare. Pentru a strânge banii necesari, se organizează evenimentul ”DoomFest 2023”.

Evenimentul va strânge bani pentru două saloane ale secției de Cardiologie. Sunt implicați cei de la Universitatea de Științele Vieții Timișoara și Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement) , un club al oamenilor din domenii de ordine publică pasionați de motociclete. Vineri, de la ora 18, va fi o expoziție de motociclete la parccarea Vip de la Iulius Mall. De la ora 20, cântă Dagoș Moldovan, timișorean ce a câștigat Vocea României. Sâmbătă, 23 septembrie, se pleacă de la Shopping City prin oraș spre Hanul km 6, de pe Calea Aradului. De la 14 aoclo vor fi concursuri și tombole, iar de la ora 19 vor fi concerte rock, folk și jazz&oldies.

Evenimentul e la prima ediție. ”Ne dorim ca alături de comunitățile de motocicliști, de prietenii noștri de la Universitatea de Științele Vieții «Regele Mihai I» să vina sute de timișoreni care înțeleg că doar împreună putem facem mult bine. Iar binele, în acest caz, înseamnă renovarea a două saloane ale unui spital din Timișoara în care sunt tratați nu doar militari sau pensionari militari, ci orice persoană aflată în suferință. Este primul eveniment de acest fel și sperăm ca împreuna sș construim un viitor mai bun. Așa că îi așteptăm pe toți cei cu inimă mare să vină la evenimentul nostru caritabil. Vom avea o paradă moto, vom avea muzica rock, folk și jazz&oldies. Am pregătit numeroase surprize pentru copii. Bineînțeles nu vor lipsi celebele zone destinate pentru kids&fun și food&drinks, iar banii pe care îi vom strânge în cadrul acțiunii îi vom folosi pentru proiectul nostru de suflet, din acest an, de renovare a celor două saloane de spital”, spune Attila Hajdu – președinte Doomstriker LEMC Banat, care este și șeful Poliției Locale.

USAV s-a implicat în organizare. ”Universitatea de Științele Vieții «,Regele Mihai I» din Timișoara nu este doar o instituție prestigioasă de învățământ superior din Banat, ci și un partener de încredere în ceea ce privește  implicarea în  comunitatea locală,  prin inițiative de real impact pentru timișoreni, alături de clubul moto Doomstriker L.E.M.C. Banat.  Renovarea celor două saloane de la secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Militar de Urgentă ,«Dr Victor Popescu» este încă o inițiativă importantă la care USVT se alătură cu sufletul, ca de fiecare dată. Educația de calitate înseamnă dezvoltarea empatiei, a inteligenței emoționale precum și a tuturor calităților necesare  actualilor și viitorilor membrii ai comunității, prin exemplele pe care le oferim zilnic”, spune rectorul Cosmin Alin Popescu.

Proiectul caritbail se numește „Din inimă pentru inimile comunității”. Puteți dona în contul Asociației MOTODOOMBANAT: RO98BRDE360SV97038523600, deschis la BRD sucursala Timișoara. Iată și programul detaliat:

Vineri, 22 septembrie 2023:

– începând cu ora 18.00, în parcarea Vip Ubc 0 a Iulius Town Timișoara, expoziție de motociclete, sedințe foto, socializare si campanie de strângere de fonduri;

– începând cu ora 20.00 va avea loc un concert susținut de Dragos Moldovan Band, castigatorul Vocii Romaniei din 2019.

 

Sâmbătă, 23 septembrie 2023:

– 11:30 întâlnire în parcarea Shopping City Timisoara

– 13:00 va începe parada moto. Punct de plecare din parcare Shopping City și deplasare pe traseul Calea Sagului- Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Catedrala Mitropolitană – Bulevardul Regele Ferdinand – strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul I.C Bratianu – strada Hector – Piața I. C Bratianu – strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Iulius Gardens – Calea Aradului – Calea Sever Bocu – Cimitirul Eroilor (unde se va depune o coroană la flacăra eternă a monumentului Eroilor Martiri din 1989) – Calea Sever Bocu – Bulevardul Antenei – Pasajul Iulius Town – Calea Aradului – Dn 69 Hanul Km6

– începând cu ora 14:00, festivalul va continua la Hanul Kilometrul 6 cu jocuri, concursuri, tombolă și multe alte surprize!!!

– de la ora 19.00 până tîrziu în noapte, seara se va incheia cu concerte de muzica rock, folk și jazz&oldies, totul într-un eveniment caritabil dedicat inimilor comunității!!

 

LĂSAȚI UN MESAJ