Printre numeroasele sindrofii, mai mult sau mai puțin de interes, Universitatea Politehnica din Timișoara a marcat ieri Ziua Națională a Constructorului. Evenimentul s-a ținut la bibliotecă.

Pentru cei ce nu știau, Ziua Națională a Constructorului se marchează la 14 septembrie, când e și mult mai cunoscuta sărbătoare a Înălțării Sfintei Cruci. Evenimentul e organizat de Federația Patronatelor Societăților din Construcții., care a organziat conferința „Soluțiile unei transformări digitale de succes în sectorul construcțiilor”.

Au vorbit președintele PSC – filiala Vest, Ștefan Moldt, Irina Forgo, expert comunicare și promovare și director în cadrul FPSC,  Adriana Iftime, director general al FPSC. și Iosana Martânov, șef serviciu diseminare date în cadrul Direcției Regionale de Statistică Timiș a discutat despre „Rolul și importanța raportărilor pentru statistica oficială”.

S-a organizat și un atelier despre identificare aneovilor firmelor de construcții, iar o companei din domeniu și-a rpezentat cursurile private.

LĂSAȚI UN MESAJ