DISTRIBUIȚI

Și Cupa Challenge de volei feminin se reconfigurează din cauza pandemiei de coronavirus. Luni seară. după o ședință cu cluburile participante, s-a decis ca optimile să se joace deodată cu sferturile, în patru turnee, iar Lugojul va juc aîn Insulele Canare.

Turneul este programat în perioada 14-16 decembrie, iar optimile și sferturile se vor juca într-o singură manșă. În primul joc, Lugojul va juca cu echipa care le-a eliminat pe bănățence din sezonul trecut de Cupa Challenge, THY Turkish Airlines Istanbul. În celălalt joc se întâlnesc Vandeouvre Nancy și CV Gran Canaria, gazdele turneului, organizat sub forma unei ”bule” securizate. Locația, Las Palmas de Gran Canaria, a fost stabilită prin tragere la sorți. Pentru CSM Lugoj, asta va însemna o deplasare de 4000 de km!

Astfel, în acest sfârșit de săptămână, Lugojul va fi gazda unui turneu, al treilea din seriile programate în Divizia A1. Vineri, gazdele vor juca cu CSO Voluntari, formație care sâmbătă va juca cu Medgidia, adversarul lugojencelor de duminică. Toate partidele vor avea loc de la 18,30. Până atunci, voleibalistele vor ieși din izolare, deoarece nu au putut să facă retestare la 7 zile, întrucât DSP le-a spus că nu se poate asigura transportul special pentru a li preleva probe infectaților, la domiciliu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ