La Timișoara avem deja o expoziție cu lucrări ce atrag atenția tinerelor fete să nu cadă victime traficului de persoane, dar presa a fost informată abia astăzi. Organizatori sunt Centrul Regional Timisoara al Agentiei Nationale împotriva Traficului de Persoane, iar într-un singur comunicat, sunt prezentate două date de începere a acestei expoziții.

Pentru a ajunge la publicul-țintă, s-a ales ca locație Iulius Mall. Expoziția dorește să atragă atenția mai ales asupra pericolului ”loverboy”. Expoziția este realizată în colaborare cu în colaborarea cu Asociatia LOGS-Grup de Initiative Sociale și cu participarea elevilor Liceului de Arte Plastice din  Timișoara. Expoziția cuprinde 16 tablouri realizate elevii Liceului de Arte din  Timișoara și membrii Clubului Adolescenților  Ucraineni, sub sloganul ”Iubirea este arta, nu sclavie!”.

Desigur, în nota caracteristică a disprețului instituțiilor din Timiș față de comunicarea cu cetățenii, prin mass-media, aflăm că expoziția e deja începută, deși comunicatul s-a trimis azi (17 noiembrie). Agenția se și contraizce singură: ”Începând cu data de 15 noiembrie 2023, vă invităm să vizionați expoziția”, se arată în comunicat, pentru ca mai jos să aflăm: ”Expoziția va putea fi vizionată în cadrul Iulius Mall Timișoara în perioada 10-26 noiembrie 2023”.

foto: europol.ro

LĂSAȚI UN MESAJ