DISTRIBUIȚI

Marți, la biblioteca Universității Politehnice din Timișoara a avut loc vernisajul expoziție ”Future/Past”. Operele expuse sunt realizate de studenții Facultății de Arhitectură.

Expoziția are o tematică despre cum va arăta viitorul, în anul 2050, cu inspirații din trecut. Lucrările sunt realizate de studenții din anul III, de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism, mai precis, de la specializarea Mobilier și Amenajări Interioare, pentru disciplina Design vestimentar, Mobilier urban si Proiectare asistată de calculator. Studenții au avut ocazia să colaboreze cu designerul Laura Chirița și au creat obiecte vestimentare și obiecte de mobilier pentru viitor, inspirate din diferite din perioadele diferite studiate la curs.

Pe lângă creațiile vestimentare, studenții au avut de făcut și un accesoriu de tip bijuterie, proiectat pe calculator și imprimat 3D. La materia Mobilier urban, studenții au conceput o stație de autobuz într-un oraș ipotetic, cu cartiere cu diferite stiluri arhitecturale, raportate la istorie, tot proiectate pe calculator și imprimate 3D. Studenții au fost coordonați Andreea Anghel, Diana Giurea și Marius Găman, plus designerul vestimentar Laura Chiriță.

Expoziția poate fi vizitată până la data de 1 iunie, în holul bibliotecii UPT. Orarul e de luni până joi, între orele 9-20 și vinerea, între orele 9-18.

 

LĂSAȚI UN MESAJ