Vineri, 15 aprilie, se reia activitatea expozițională la Digital Canvas, locație aflată pe Splaiul Peneș Curcanul. Mâine va avea loc vernisajul expoziției ”I’m not here”.

Expoziția este una foto, de tip new-media. Adelina Gelu este absolventă a Facultății de Automatică și Calculatoare Timișoara. Din 2017 studiază fotografia la Open College of the Arts, UK. A participat la diverse evenimente și workshop-uri pe tematici diverse în fotografie. ”Ceea ce m-a făcut să abordez această temă este nevoia de a ști cum și de ce mă afectează lucrul din fața calculatorului. Eu sunt de profesie programator, iar aceasta este o temă despre eu-l digital sau cum se văd oamenii în mediul online. Codul scris l-am suprapus peste imagini, pentru a interfera cu aceastea, în ideea redării diferitelor sentimente pe care le experimentăm atunci când suntem în mediul online. Codul a fost adăugat pentru că, este înțeles ca ceva ce este descifrat de calculator, și înlocuit cu o formă ușor de înțeles de către privitor – o imagine, un sunet. Identitățile noastre în mediul digital sunt definite, procesate și reprezentate de către această entitate abstractă care înțelege și conține doar informația nu și emoția, trăirea adică viața în ansamblul ei”, spune Adelina Gelu.

Vernisajul expoziției va avea loc între orele 18-21. Cei care doresc să mai expună a Digital Canvas pot contacta echipa la adresade email digitalcanvas@artouching.com sau la numărul de telefon 0747 618 136.

LĂSAȚI UN MESAJ