DISTRIBUIȚI

Parcul Crăciunului de al Muzeul satului se deschide oficial sâmbătă, 4 decembrie. Pe lângă atracțiile de tip patinoar sau carusel, pe tot parcursul festivalului va putea fi vizitată și o expoziței foto deosebită.

”LifePressPhoto” va conține fotografiile a șase fotoreporteri foarte cunoscuți din Timișoara: Constantin Duma, Adrian Pîclișan, Sebastian Tataru, Daniel Amariei, Pázmány Zoltán, Virgil Simonescu. Vor fi 36 de fotografii expuse. ”LifePressPhoto este despre deschiderea unor uși mentale către un alt fel de fotografie, care vorbește despre noi, ca și comunitate, despre cine suntem și ce este important pentru noi ca și grup social. Știm că majoritatea oamenilor preferă fotografia de eveniment și selfie-urile, dar garantăm o emoție la fel de mare pentru cei care vor veni să privească lucrările”, spune Daniel Amariei, inițiatorul expoziției.

Cei care vor dori să afle povestea fotograifilor pot scana codul QR al imaginilor la fața locului, iar astfel, vor fi redirecționați spre site-ul und eapare descrierea fiecărei imagini. Expoziția va fi deschisă până în 23 decembrie, până când va funcționa și Parcul Crăciunului.

LĂSAȚI UN MESAJ