DISTRIBUIȚI

În ultimele zile am asistat la o adevărată ”avalanșă” de postări despre multinaționalele din oraș, începută de Fritz și copiată de Nica. În contextul în care politicieni se laudă cu afaceri private pentru care nu au absolut niciun merit, autoritățile transmit că incendiul de pe platforma Continental s-a produs din cauza instalației deficitare din hală. 

Peste 600 de persoane s-au autoevacuat din hala care a luat foc miercuri după-amiază și din hala vecină. Nu s-au înregistrat victime, iar la capitolul pagube materiale au ars materialele combustibile ale conductorilor electrici și s-a deteriorat o țeavă ce transporta agent termic. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, ia rla fața locului s-au trimis și autospeciala CBRN și cea Cobra, pentru a evita un dezastru, posibil în cazul unei explozii.

De altfel, compania a fost și amendată, pentru că instalația electrică era exploatată fără a se respecta legea și de aceea s-a și produs incendiul. ”În urma incendiului, inspectorii din cadrul inspecției de prevenire au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 5000 lei pentru exploatarea instalației electrice și echipamente în condiții necorespunzătoare care au condus la producerea unui incendiu”, au transmis reprezentanțtii ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ