DISTRIBUIȚI

Aquatim va întrerupe apa joi, 17 iunie, în mai multe localități din județ, pentru lucrări la infrastructură, dar și pentru spălarea rețelei de distribuție. Pe câteva străzi din Timișoara și la Voiteg se va opri furnizarea apei, iar la Făget și Buziaș va fi scăzută.

În contextul lărgirii și modernizării străzii Mareșal Constantin Prezan, joi se va face o conectare de conducte, la numerele 100 și 125. Din acest motiv, în intervalul orar 9-17 se va opri apa la consumatorii de pe această stradă, pe porșiunea dintre Sudului și Orion și Martir Vasile Balmuș. Tot joi, se va opri furnizarea apei la Voiteg, între orele 9-15, pentru punerea în funcțiune a unui nou tronson de conducte.

La Făget, joi se va spăla rețeaua de distribuție. Între orele 8-16, presiunea va fis căzută pe străzile străzile Gheorghe Doja, Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, George Gârda, George Coșbuc, Calea Lugojului, Cloșca, Drumul Gladnei și Aleea Spitalului. Din același motiv, joi și vineri, presiunea va fi scăzută la Buziaș, între orele 8-15.

La finalizarea lucrărilor, apa poate fi tulbure. Consumatorilor li se recomandă să evite utilizarea în scopuri casnice, până se limpezește.

 

LĂSAȚI UN MESAJ