DISTRIBUIȚI

Dezamăgire pe timp de pandemie. Primarul Nicolae Robu a anunțat că nu va veni niciun artist de renume să cânte la Ziua Timișoarei, care anul acesta este luni. În schimb, în 30 iulie, se va organiza un concert de muzică populară, la care va participa și faimoasa Andreea Voica. 

Evenimentul va fi și în compensați pentru Festivalul Inimilor, care avea loc anual în iulie, firește, anulat și el din cauza pandemiei. Totuși, în 30 iulie, cu începere de la ora 19, vor cânta în Parcul Rozelor Andreea Voica, Ionuț Fulea, Carmen Popovici-Dumbravă, Ion Drăgan sau Dumitru Stoicanescu. Vor fi implicate la spectacol și Casa de Cultură și Ansamblul Timișul. Va prezenta Daniela Bacila. Deian Galetin va conduce spectacolul cu coregrafia este semnată de către Toma Fren’escu și Maria Dudău-Topciov. Nu vor lipsi nici tinerii soliști: Anda Sabados, Alexandra Acs, Ana Maria Moldovan, Ana Gabriela Cote și Vlad Văcaru, într-un moment artistic coordonat  Nicolae Baniciu.

Invitațiile la concertul de muzică populară se distribuie de Casa de Cultură în 23 iulie. Va fi limită de 500 de persoane. În 1 și 2 iulie, va fi festivalul-concurs Bega Music Festival, de interpretare și creație muzicală. Și cam atât! Ziua Timișoarei, celebrată la data de 3 iulie, nu va fi marcată cu niciun artist de renume mondial. ”Nu vom mai avea spectacole cu artiști care să aducă 15.000-20.000 de spectatori. Pentru că nu vrem să avem situații care ar putea să ducă la îmbulzează oamenilor. De aceea nu organizăm”, a spus Robu.

foto. gazetamuzicantilor.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ