DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Poliție Județean anunță că în cele trei zile de mini-vacanță de Revelion în tot județul Timiș nu s-au înregistrat tâlhării, dar nici accidente rutiere grave. Firește, nu au lipsit cu totul infracțiunile, iar în flagrant au fost prinși 14 infractori.

Așadar, în cele trei zile în care mulți timișeni au avut liber de la serviciu, nu s-au săvârșit infracțiuni cu violență. 14 infractori au fost prinși însă, de polițitși, în flagrant. ”Referitor la infracțiunile comise cu violență, precizăm că în perioada minivacanței nu a fost săvârșită nicio infracțiune de tâlhărie. În urma activităților de investigații, polițiștii au depistat în flagrant 14 infractori”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Timiș. Oamenii legii au constatat 1200 de fapte contravenționale în perioada mini-vacanței, pentru care au dat amenzi în valoare de 390.600 de lei. S-au deschis cercetări pentru 44 de infecțiuni, ar la 112 au fost 200 de sesizări.

Nici pe drumurile din județ nu au fost accidente grave. ”Pentru a preveni accidentele grave, efectivele de poliție rutieră au fost prezente mai ales pe drumurile pe care se înregistrează de obicei probleme, iar în zilele menționate nu a fost înregistrat niciun accident grav”, se arată în același comunicat. Polițiștii din județ au reținut 19 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ