DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș s-a reunit astăzi într-o nouă ședință, care a impus noi restricții la Fârdea. De asemenea, s-au ridicat restricțiile de la Parța, Birda și Boldur.

În Timiș, nicio localitate nu are rata de infectare peste 7,4. Doar trei localități mai au rata peste 4. Doar pentru Fârdea s-a dispus intrarea în scenariul roșu, astfel că unitățile de aliemntație publică nu vor putea servi la interior. ”În ceea ce privește majorările, conform incidenței la 14 zile/1000 de locuitori, unitatea administrativ teritorială Fârdea a trecut de pe anexa 4 pe anexa 3 urmând să se aplice măsurile stabilite prin HG 531/2021, pentru UAT-urile unde incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4/1000 de locuitori. În cazul depășirii unui prag, CJSU constată aplicarea măsurilor restrictive suplimentare în termen de 48 de ore de la depășirea pragului”, anunță Prefectura Timiș.

S-au ridicat restricțiile la Parța, unde magazinele închdieau de vineri până duminică la 18, la Birda, aflată în scenariul roșu, și la Boldur, localitate aflată în scenariul galben. ”UAT Parța (anterior pe anexa 2), UAT Birda (anterior pe anexa 3) și UAT Boldur (anterior pe anexa 4) au ieșit de pe anexele cu restricții, urmând să se aplice restricțiile generale din HG nr. 531/2021”, mai transmit autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ