Festivalul Codru crește an de an și iată că ediția din 2022 a fost nominalizată la European Festival Awards. Deși Timișoara mai are câteva festivaluri notabile, Codru, organizat în Pădurea Bistra, e singurul pe lista nominalizărilor.

Evenimentul cu valențe ecologice e nominalizat la categoria, Best Medium Sized Festival, dedicată evenimentelor ce au între 10.000-39.999 de participanți. Decernarea premiilor va fi în 18 ianuarie, în cadrul Eurosonic Festival , la Groeningen, în Olanda. ”CODRU Festival 2022 a fost un efort de echipă, căreia i s-au adăugat aproape 200 de voluntari. Dar și al fiecăriua dintre cei peste 25.000 de participanți care s-au alăturat misiunii noatre de a proteja natura. Această nominalizare ne onorează și ne dă energia să mergem mai încrezători spre ediția din 2023. Timișoara merită să fie pe harta festivalurilor europene, mai ales în contextul Timișoara 2023- Capitală Europeană a Culturii”, spune managerul general Victor Balaniuc.

În acest an. Codru a avut 25.000 de participanți. Timp de patru zile, au cântat artiști precum Hooverphonic, Kadebostany, DubFX, Surorile Usoianu, Lupii lui Calancea, Vița de Vie, DeliricXSilent Strike cu CTC & Muse Quartet. Puteți vota festivalul până la 7 decembrie aici. Apoi, un juriu format din promotori consacrați de festivaluri din diverse țări va stabili câștigătoarele. European Festival Awards va avea ediția a XII-a.

LĂSAȚI UN MESAJ