Echipa feminină de la CSC Dumbrăvița a terminat Superliga feminină de tenis de masă cu o înfrângere la scorul de 3-1 în fața Stelei, acasă, în ultima rundă din retur. Cu acest rezultat, bănățencele au terminat campionatul pe locul 4.

Din echipa Stelei, Dragoman și Szocs vor merge și la Jocurile Olimpice de la Paris. De altfel, Andreea Dragoman a jucat în trecut la Dumbrăvița. Andreea Dragoman a dispus de tânăra Teodora Șimon cu 3-0 (11-2, 11-5, 11-6), iar Bernadette Szocs a triumfat cu același scor în fața Dorei Moldovan, după scorul pe seturi de 11-4, 11-14, 11-6. Natalina Plokhotniuk s-a impus cu 3-2 în fața Ioanei Băiașu, după 8-11, 11-6, 11-8, 9-11, 11-5. Însă apoi, Dragoman a bătut-o cu 3-0 pe Dora Moldovan, cu scorul pe seturi de 11-1, 11-5, 11-5.

De anul viitor, echipa se va întineri, și de aceea, Mihaela Ilie și Andreea Zanfir nu au jucat. ”Am și declarat înaintea meciului că suntem realiști, ne cunoaștem adversarele, dar și puterile la ora actuală. Am încercat mai mult cu junioarele noastre, pentru că, de la toamnă, trebuie să schimbăm puțin formația. Ne-am bucurat foarte mult de acest meci, pentru că Andreea Dragoman a fost componenta echipei din Dumbrăvița, iar la Bernedette Szocs se vede clasa și experiența acumulată de-a lungul anilor, totuși vorbim despre numărul 8 mondial. Vedeți unde am făcut puncte, dacă dădeam 3-4 mingi pe masă, adversarul dădea 5. Asta vine din multă experiență, multă încredere, multe meciuri în picioare. Noi ne bucurăm că le-am avut aici, în mijlocul nostru. Ne bucurăm, de asemenea, că încheiem Superliga între primele patru echipe, ceea ce spune ceva. Trebuie felicitată echipa pentru parcursul acesta”, a precizat antrenoarea Nicoleta Husar.

foto: cscdumbravita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ