DISTRIBUIȚI

Fotbalistele de la Poli Timișoara au cedat în acest sfârșit de săptămână la scorul de 4-1 cu Olimpia Cluj, în a treia etapă din liga 1 de fotbal feminin. elevele lui Mirel Albon rămân cu un singur succes în campionat.

La acest meci, încă din debut, Bianca Ienovan s-a accidentat, fapt pentru care tânăra atacantă va rata și convocare la echipa națională. Nikoleta Kurja a avut șie a probleme cu o sângerare nazală, dar a reușit să rămână în teren. Oaspetele au deschis scorul în minutul 17, după un penalty transformat de Mihaela Ciolacu. Ioana Bălăceanu a mărit diferența în minutul 33, pentru ca apoi, Kurja să reducă difeența la 2-1 din penalty. Roxana Mirea a marcat pentru 1-3 însă, iar după pauzî, Ioana bălăceanu a stabilti diferența finală.

Politehnica Timișoara: 30. Cosmina Roșu – 14. Anda Jivan, 5. Teodora Meluță (cpt.), 6. Denisa Heisu, 24 Cristina Sucilă, 7. Florentina Ancăș, 10. Nikoleta Kurja, 27. Genoveva Roșie, 23. Melisa Șodinca, 16. Bianca Ienovan, 17. Shaira Pera

Au intrat: 22. Nicol Dincă-Vuia, 4. Cristina Codrescu, 8. Clara Roșu, 20. Roxana Dovîncescu

Universitatea Olimpia Cluj: 31. Erin Seppi – 3. Cristina Botojel, 6. Riley West, 21. Ioana Sigheartău, 4. Ioana Bortan (cpt.), 2. Sonia Bumbar, 99. Ioana Bălăceanu, 7. Carolina Țabur, 9. Mihaela Ciolacu, 14. Adina Borodi, 10. Roxana Mirea

Au mai intrat: 22. Maria Stamate, 88. Daiana Oneț, 15. Andreea Pînzariu, 11. Mara Bâtea, 90. Carmen Marcu

Campionatul se va întrerupe, pentru că echipa națională va juca cu Croație și Lituania, în debutul preliminairilor pentru Mondialul din 2023. Pe lângă Bianca Ienovan, de la Poli mai e convocată la lot și Florentina Ancăș. De remarcat că e  convocată și timișoreanca Claudia Bistrian. La final de săptămână, echipa reșițeană Banat Girls, care joacă la Comloșu Mare a pierdut acasă cu 3-0 cu Fair-Play București.

LĂSAȚI UN MESAJ