Poli Timișoara a mai obținut un succes în campionat, 2-0 acasă cu Gloria Bistrița. Cu acest rezultat, alb-violetele sunt pe locul întâi, cu 26 de puncte, și vor rămâne în frunte și după ce Clujul și bistrițencele vor juca meciul lor restant.

La pauză, scorul a fost de 0-0. Ulterior, Andreea Șepețan, introdusă pe parcurs, a pasat bine pentru Dimitra Ivanova, air bulgăroaica a deschis scorul în minutul 51. În minutul 62, Nikoleta a înscris cu un șut în forță din lovitură liberă. ”În prima repriză jucătoarele de la Bistrița au fost mereu primele la minge, au fost parca mai motivate și mai determinate. Am jucat cu puțină teamă, nu am înțeles de ce, la pauză le-am întrebat acest lucru și le-am spus că nu avem nimic de pierdut. De pierdut au celelalte echipe, noi avem puncte avans și după această etapă clar rămânem pe primul loc. Andreea Șepețan a adus un plus mare în atac, am mai făcut o schimbare – a trecut Dimitra Ivanova vârf și Dyana Dawood la mijloc, iar acest lucru a creat multe situații de gol. Puteam să marcăm mult mai multe goluri, am avut câteva situații foarte clare. Pe final ne-am înmuiat puțin, așteptam să treacă timpul, e normal să mai întârzii puțin jocul când ai 2-0, dar am făcut-o prea mult, le-am adus peste noi și puteau să ne dea un gol, să reintre în joc și să tremurăm. Nu s-a întâmplat așa, mă bucur”, a spus Mirel Albon pentru siteul clubului.

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean, 18. Alexandra Boboc, 14. Anda Jivan, 5. Teodora Meluță (cpt), 2. Laura Sondore, 10. Nikoleta Kurja. 11. Roxana Mirea, 16. Dimitra Ivanova, 17. Shaira Pera (19. Andreea Șepețan 46’), 8. Dyana Dawood (25. Dana Cioablă 78’), 99. Emilly Scaramelo

Poli va juca săptămâna aceasta sâmbătă de la 11,30, în deplasare la Farul.

LĂSAȚI UN MESAJ