DISTRIBUIȚI

Sezonul se încheie pentru SCM Timișoara, care a pierdut și al doilea meci de la Oradea din play-off, la scorul de 87-70. În primul meci, jucat luni la Oradea, formația-gazdăa s-a impus cu 84-74, altfel că trupa lui Cristian Achim s-a calificat mai departe în semifinale. 

Meciul a început foarte bine pentru cei de al Oradea, care s-aud esprins ușor. Timișoara a revenit însă și a egalat la 19 pe finalul sfertului întâi. În următorul parțial, bihorenii s-au distanțat din nou destul de mult, până la 33-24 la pauza mare. Alb-violeții nu au mai reușit să revină în joc, iar după trei sferturi, Oradea a ajuns la avantajul de 62-44. Scorul nu s-a răsturnat nici în ultimul sfert.

Cel mai bun marcator al Timișoarei a fost Brown, cu 18 puncte, urmat de Komatina și Miirkovic, fiecare cu 12 puncte, Mijajlovic, cu 10 puncte, Dragoste, cu 6 puncte, Pesakovic, cu 5 puncte, Mocrțhci, cu 3 puncte, Gajic și Lazar, cu câte 2 puncte fiecare. Green și Broussard au fost cei mai buni marcatori ai Oradiei, cu 17, respectiv 16 puncte.

Timișoara termină astfel sezonul pe locul 7, pe care l-a ocupat la finalul sezonuluir egulat de baschet masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ