La mijlocul săptămânii viitoare cade cortina și pe stagiunea de primăvară de la Teatrul Național ”Mihai Eminescu Timișoara. Finalul va fi pe măsură, cu două reprezentanții ale emblematicii piese ”Îmblânzirea scorpiei”. 

Inițial ar fi trebuit să fie o singură reprezentației, în premieră, de la ora 19, joi, 30 iunie. Pentru că cererea de bilete e foarte mare, va mai fi o reprezentație a piesei și miercuri, 29 iunie, de la ora 19. Traducerea, adaptarea și regia artistică îi aparțin lui Radu Iacoban, air Tudor Prodan semnează scenografia. Pe scenă vor urca actorii Teatrului Național Flavia Giurgiu, Matei Chioariu, Ion Rizea, Cătălin Ursu, Bogdan Spiridon, Claudia Ieremia, Andrei Chifu, Marin Lupanciuc, Darius Zet, Romeo Ioan și Cristina König, dar și masteranzii Tania Ionescu, Cristina Chiperi, Oana Iovița, Teodor Caus, Otniel Floruț și Vlad Vajdovici de la Facultatea de Muzică și Teatru a UVT.

Reprezentanțiile se joacă la Sala 2. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2, tel. 0256 201 117, orar marți – duminică, între orele 11-19 și online, pe www.tntimisoara.com.

LĂSAȚI UN MESAJ