DISTRIBUIȚI

Iubitorii de muzică și festivaluri în aer liber au o gamă destul de variante de evenimente din care pot alege pentru a-și petrece sfârșiturile de săptămână. După Flight Festival, urmează Timeless4All Festival, iar apoi, în octombrie vor avea loc Magnetic și Vest Fest.

Flight Festival va avea loc în perioada 27-29 august. Evenimentul desfășurat pe Aerodromul Cioca e deja la a treia ediție. Apoi, în perioada 3-5 septembrie va avea loc festivalul Timeless4All, unde vor fi și concerte, dar și numeroase activități pentru cei mici, fiind gândit ca un mare picnic în familie. Venirea toamnei nu va înseamna sfârșitul evenimentelor, ba dimpotrivă. În perioada 30 septembrie – 2 octombrie va avea loc evenimentul Magnetic, dedicat iubitoruilor de drum and bass, tot pe aerodrom. De asemenea, în 14-16 octombrie va avea loc și Vest Fest, eveniment la care cap de afiș sunt trupele B.U.G. Mafia și Luna Amară.

Cele patru evenimente au primit finanțări de la CJT, în total 470.000 de lei, dintre care 240.000, cea mai importantă sumă, care a mers la Flight Festival. ”Timișoara are nevoie de un spațiu generos pentru evenimente de mare anvergură. Astfel, am considerat necesară utilizarea Aerodromului Cioca și dincolo de activitățile de zbor. Creștem în acest fel oferta culturală și de divertisment a județului, prin susținerea unor proiecte mari, de tradiție sau cu mare potențial. Interesul crescut, cu cele patru acțiuni care se vor desfășura la aerodrom în acest an, ne îndeamnă să ne concentrăm eforturile și pe această axă, de facilitare a diverselor evenimente”, a declarat Alin Nica.

Prin programul TimCultura 2021, CJT a alocat anul acesta 4,5 milioane de lei pentru 230 de proiecte culturale și de tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ