DISTRIBUIȚI

Pugiliștii de la la gala Boxing Fighting Championship au trecut cu bine de proba cântarului, eveniment care a avut loc în parcul de la Iulius Town. Flavius Biea este pregătit să lupte cu mexicanul Ivan Alvarez după ce s-a pregătit foarte dur în ultimele două luni.

Pentru Biea va fi meciul cu numărul 21 în boxul profesionist. Pentru a se încadra la categoria Super Welter, Biea a slăbit 11 kg. ”A fost foarte bine, am avut 200 de grame sub. Sunt bine, aștept ziua meciului. Primul adversar l-am trecut cu bine și urmează lupta. Am slăbit aproape 11 kg pentru acest meci. A fost foarte greu, am avut două luni și jumătate de muncă. Dar cred că toată munca se va descărca acolo în ring”, a spus pugilistul. Reamintim că în luptă se va pune centura IBA Intercontinental.

Pentru gală, Biea a făcut sparring-uri cu britanicul Asinia Byfield. Mexicanul Ivan Alvarez are avantajul că a boxat ultima dată în aprilie. ”Da, contează foarte mult. Eu n-am mai boxat de anul trecut, din august, aproape un an de zile. Dar am avut pregătire ca la carte. am avut un sparring-partener din Anglia, boxer profesionist care m-a pus la muncă și cred că toate acestea acumulate, că am făcut o treabă bună cu antrenorii mei și sparringurile, își vor spune cuvântul”, a mai spus Biea.

Iată fight-card-ul:

Emil Pop (Târgu Mureş, România) – Rafael Castilla (Chinandega, Nicaragua);

Mihai Desrobitu (Râmnicu Vâlcea, România) – Emil Neikov (Sofia, Bulgaria);

Ionuţ Iancu (Craiova, România) – Ion Puiu (Grimăncăuţi, Republica Moldova);

Amansio Paraschiv (Ploieşti, România) – Ionuţ Trandafir (Ploieşti, România);

Lucian Lazăr (Timişoara, România) – Andrei Crivăţ (Ploieşti, România);

Bogdan Stoica (Bucureşti, România) – Juan Manuel Nunez (Barquisimeto, Venezuela);

Flavius Biea (Timişoara, România) – Ivan Alvarez (Ciudad Obregon, Mexic).

 

LĂSAȚI UN MESAJ