Și după capitala europeană a culturii vom avea o nouă ediție a Flight Festival, eveniment ajuns de mare succes. Locația de schimbă însă, din cauza renovărilor de la Aerodromul Cioca.

Atfel, evenimentul va avea loc la Muzeul Satului. Organizatorii au transmis și intervalul: 21-23 iunie. Deocamdată, nu au venit informații despre line-up, cu toate că biletele se vând deja. Tichetele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, la magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Plata online poate fi efectuată cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier în orice colț al țării.

Altfel, remarcăm cu Flight, festival inspirat după modelul Arad Open Air, cu care se asemenea și ca profilul artiștilor abordați, supraviețueiște. În schimb, Vest Fest, cu care Flight a făcut, alături de Magnetic, District 23, nu se va mai organiza, din pricina de lipsă de fonduri. Vest Fest era axat pe muzică urbană.

LĂSAȚI UN MESAJ