DISTRIBUIȚI

Echipa națională de fotbal feminin a României a terminat un stagiu de pregătire, încheiat cu un amical jucat în deplasare, contra Slovaciei. În staff-ul lui Cristian Dulca s-a alăturat și secundul Florin Bătrânu, fostul timișorean care a jucat la Poli și Dinamo.

De altfel, Bătrânu și Dulca au fost colegi la Honved Budapesta. În ceea ce privește stagiul de pregătire, naționala fmeinină a fost în cantonament la Mogoșoaia în perioada 7-11 iunie. A urmat apoi amicalul de luni din Slovacia, pierdut cu 3-1 de tricolore. România a marcat doar în minutul 5 prin Laura Rus. De altfel, la lot au fost convocate cinci jucătoare care au terminat sezonul la Fortuna Becicherecu Mic: Claudia Bistrian, Cosmina Dușa, Nicoleta Deca, Bianca Ienovan și Laura Rus.

În meciul cu Slovacia au fost titulare Dușa, care a jucat o repriză, Nicoleta Deca, înlocuită în minutul 80 și Laura Rus, care a jucat până în minutul 72. Claudia Bistrian a intrat din minutul 46 în locul lui Dușa, iar Bianca Ienovan a jucat din din minutul 72 în locul Marei Bâtea. Dintre ele, doar Ienovan și Deca vor mai continua la clubul bănățean, care din vara aceasta va juca cu numele de Poli Timișoara.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ