DISTRIBUIȚI

Joi după-amiază, o autocamionetă a luat foc în timp ce se afla într-o benzinărie de pe centura de ocolire a Lugojului. Din fericire, nu s-a ajuns la o explozie periculoasă, deoarece pompierii și angajații stației de carburant au reușit să stingă incendiul.

Când au sosit primii pompieri în benzinărie, incendiul se manifesta la motorul vehiculului. Exista pericolul ca flăcările să se propage la pompa de combustibil a stației de alimentare, dar pompierii au reușit să stingă incendiul și să protejeze pompa. Efectele devastatoare au fost limitate și de faptul că angajații benzinăriei au limitat incendiul, folosind șapte extinctoare. Flăcările au distrus compartimentul autocamionetei, dar și părți ale caroseriei, dar nimeni nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu 12 pompieri ai Detașamentului Lugoj. A fost alertat și personalul de la Stația Buziaș. Conform comunicatului ISU, pompieri au stabilit că un scurtcircuit electric a fost cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ