DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică  Timiș anunță că în județul Timiș au fost declarate stinse trei din cele 11 focare de coronavirus pe care le avea sub supraveghere. De precizat că mai sunt opt focare pe care instituția le are în monitorizare.

Focarele stinse sunt cel izbucnit la Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, unde apăruseră 19 cazuri legate între ele, cel de la Spitalul Județean Timișoara, mai precis, Casa Austria, unde apăruseră patru cazuri, și fabrica Mahle din Timișoara, und eau apărut trei cazuri. Cel mai mare focar rămas sub supraveghere rămâne cel de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj, cu 71 de cazuri, urmat de fabrica de anvelope Continental Timișoara, cu 46 de cazuri. Un  caz nou a apărut și la focarul de la o farmacie din Timișoara, unde s-a ajuns la zece cazuri.

Alte focare supravegheate sunt: Căminul pentru Persoane Vârstnice ”I.M.Klein” Timișoara, cu 16 cazuri; Codrina Timișoara, cu 14 cazuri; fabrica Valeo de lângă Timișoara, cu 11 cazuri; fabrica de pantofi Buziaș, cu 6 cazuri; magazin Profi din Timișoara, 4 cazuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ