DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că focarul de coronavirus de la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara a fost declarat stins. În județ mai sunt însă șase focare sub supravegherea autorităților.

Focarul de la Spitalul Județean a izbucnit în secția de Chirurgie vasculară. De altfel, informațiile sunt că directorul Raul Pătrașcu și șeful secției, medicul Mihai Ionac, au și avut loc o serie de discuții aprinse pe această temă. Până la urmă, după 21 de cazuri la pacienți și cadre medicale, focarul a fost declarat stins. Cel mai mare focar sub supraveghere din județ rămâne cel de la Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, unde sunt 19 cazuri confirmate.

Alt focar este la Continental, fabrica de cauciucuri din Timișoara, cu 15 cazuri. Alt focare e la fabrica de pantofi din Buziaș, unde sunt opt cazuri. De asemenea, cinci cazuri au apărut la o creșă privată din Timișoara, iar patru cazuri la un magazin Profi, tot din capitala Banatului. De asemenea, focarul cu trei cazuri de la Centrul Frații lui Onisim Timișoara e și încă supravegheat.

LĂSAȚI UN MESAJ