Forajele fac parte din categoria serviciilor foarte solicitate. Un foraj presupune extragerea apei dintr-un puț sau dintr-o fântână care au diferite adâncimi, cu ajutorul unor dispozitive. În funcție de care este adâncimea apei, se va stabili și echipamentul folosit care să genereze debitul, alături de cantitatea de apă utilă într-o clădire sau gospodărie. În cazul în care îți dorești să soliciți foraje pentru puțurile de apă, EcoDrill este exact ceea ce ai nevoie! Firma mai oferă și alte servicii pentru casa ta, despre care vom vorbi mai jos.

EcoDrill este o firmă cu experiență în domeniul forajelor, oferind clienților acest tip de servicii pentru adâncimi medii și mari. Așadar, dacă ai nevoie de foraje pentru puturi de apa medie, poți opta oricând pentru aceste servicii. La fel se întâmplă și în cazul puțurilor de apă mare. Chiar dacă este un proces mai complex la adâncimile mari, apa nu are risc de contaminare în acest caz. Compania vine cu toate echipamentele și experiența necesară pentru a extrage apa din majoritatea solurilor din România.

Fiecare proces este planificat abia după ce s-a făcut o inspecție a solului. Se evaluează litologia acestuia și zona unde se vor presta lucrările, pentru ca firma să se asigure că folosește unele dintre cele mai bune echipamente. În ceea ce privește procesul forajului, acesta îți este explicat pas cu pas pe site, vei vedea ce echipamente sunt folosite, dar și tipurile de sol de la noi din țară unde s-a prestat acest serviciu.

Forajele de mare adâncime nu sunt o problemă pentru EcoDrill

Firma este una specializată în două dintre cele mai complexe modalități de extragere a apei prin foraj. Aceste modalități vin pe baza adâncimii apei, care poate fi medie sau mare. Se impune un standard de profesionalism privind aceste proceduri, dar au însă și un rezultat pe măsură. Pe lângă faptul că procesul este unul complex și cu randament, riscul ca apa să fie contaminată nu mai există.

De cealaltă parte, există bineînțeles cazuri și unde puțurile au o adâncime mică. Dacă te-ai hotărât să optezi pentru acest tip de servicii, trebuie să iei în considerare faptul că apa poate fi foarte ușor contaminată, riscul fiind foarte mare. Spre deosebire de acestea, cele de medie și mare adâncime nu prezintă acest risc și din această cauză EcoDrill oferă clienților doar foraje pentru medie și mare adâncime.

Pe site-ul ecodrillforaje.ro ai la dispoziție toate informațiile despre cum se prestează astfel de servicii, care este procesul, care sunt avantajele, dar și dezavantajele forajelor de acest tip.

Multiple servicii pentru casa ta

După cum spuneam mai sus, EcoDrill oferă clienților acces la mai multe servicii, nu doar la foraje. Dacă urmează să renovezi o clădire sau să construiești una, poți alege servicii precum încălzirea prin pardoseală, sistemele de pompare, pompele de căldură, buldoexcavatoarele sau panourile solare termice.

La fel ca și procesul de foraj, fiecare dintre aceste servicii sunt explicate pe site la secțiunea aferentă lor.

Contact: office@ecodrillforaje.ro

LĂSAȚI UN MESAJ