DISTRIBUIȚI

Din cele cinci echipa timișene din Liga 3, repartizate toate în Seria 8, trei au avut deja probleme cu coronavirusul. Ultimele cazuri au apărut la Fortuna Becicherecu Mic, unde practic, evoluează grupa de 2003 a celor de la ASU Politehnica.

Juniorii infectați cu noul virus sunt Demetris Cristodulo și Rareș Bîrlovean. Totuși, la ancheta epidemiologică au fost considerați contacți și alți coleg. Motivul este legat de faptul că juniorii grupei de 2003 care nu sunt timișoreni sunt cazați într-un cămin al UPT. Acum, juniorii pozitivi și contacți au fost izolați la alt cămin unde se poate evita mai bine interacțiunea cu alte persoane, pe un etaj cu o baie pe hol. În aceste condiții, meciul de vineri, la care ACS Poli avea calitatea de gazdă, s-a anulat. Cu siguranță, jocul urmează a fi reprogramat.

Reamintim că la Avântul Periam, antrenorul Marius Tanache și jucătorul Alexandru Tismonaru au coronavirus și stau în izolare. Echipa a continua să joace, deoarece nimeni nu a fost considerat contact la ancheta epidemiologică. CSC Ghiroda și Giarmata Vii a fost și ea afectată de infectările de la adversarul de săptămâna trecută, Progresul Ezeriș. Meciul din etapa a treia a fost amânată pentru 13 octombrie.

Altfel, în aceste condiții, în etapa de săptămâna aceasta, a patra, s-au jucat două meciuri cu echipe din Timiș în Seria 8. Ghiroda a câștigat cu 1-0 la Cermei, cu un gol marcat de Lucian Simedru din debutul partidei. În schimb, la Periam, CSC Dumbrăvița a făcut primul pas greșit după trei victorii la scor. A fost 1-1. Dragan Paulevici a marcat în minutul 10, iar dumbrăvițenii au egalat în prelungiri, printr-un penalty bătut de Octavian Drăghici.

LĂSAȚI UN MESAJ