DISTRIBUIȚI

Liga 1 de fotbal feminin va avea ultima reprezentație duminică, 30 mai. Fortuna Becicherecu Mic încheie acest sezon acasă, cu un joc cu Heniu Prundu Bârgăului, după ce la mijlocul săptămâni au pierdut la Iclod, cu Olimpia Cluj, și au ratat șansele de a mai urca pe podium.

De altfel, la meciul cu Fortuna, deși era demult campioană matematică, Olimpia Cluj a primit titlul cde campioană, întrucât ultima etapă o va încheia în deplasare la Arad. Țabur a deschis scorul din minutul 7 pentru clujence, pentru Bălpceanu să mărească diferența cu golurile din minutele 36 și 69. A urmat și un gol al timișencelor, marcat în minutul 70 de Cosmina Dușa. Fortuna are 35 de puncte și nu mai poate spera la locul 3 sau 2.

Pe poziția de vicecampioană este Heniu Prundu Bârgăului, echipă care va juca duminică al Becicherec. Bistrișencele au 39 de puncte, câte are șie chipa de pe locul 3, Piroș Security Arad, care primește vizita campioanei Olimpia. Cât despre Fortuna, și în cazul unei înfrângeri, nu mai poate pierde locul 4, dar a fos tun sezon sub așteptările clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ