DISTRIBUIȚI

Echipa națională de fotbal feminin a României a disputat două partide din calificările pentru Campionatul European din 2022. Laura Rus, atacanta de la Fortuna Becicherecu Mic, a fost titulară în ambele jocuri.

Prima partidă a fost în deplasare în Lituania. Tricolorele conduse de Mirel Albon s-au impus cu 4-0. Un gol, cel din minutul 77, a fost marcat de Laura Rus. Atacanta a jucat până în minutul 88, când a fost înlocuită de  Marcu. La meciul cu Elveția, România nu s-a mai descurcat așa bine și a fost învinsă cu 2-0. Laura Rus a fost integralist. După această fereastră de calificare, va fi pauză în Liga 1 de fotbal feminin și în acest sfârșit de săptămână.

Fortuna e pe locul 3 în campionat, cu un meci amânat. E chiar jocul cu Piroș Security Arad, formație care la vremea respectivă a avut cazuri de coronavirus. Ulterior, antrenorul timișorean al arădencelor, Florin Bugar,a  decedat tragic, la 49 de ani. Fără cel care era și selecționer la naționala U19 de fete, fotbalul feminin a rămas mai sărac.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ