Poli Timișoara a triumfat cu 4-1 în deplasare contra celor de la CSM Alexandria, în play-off-ul Ligii 1 de fotbal feminin. Cu acest rezultat, elevele lui Mirel Albon s-au apropiat la un singur puncte de locul 3, ocupat de teleormănence.

Meciul s-a jucta în comuna Plosca. Cristina Tudorache a deschis scorul, în minutul 10, după o eroare a defensivei timișorene. Egalarea a venit înainte de pauză, când Teodora Meluță a primit o pasă bună de la Clara Roșu. Poli a preluat conducerea din minutul 52, când Cristina Sucilă a trimis cu capul o minge care a a lovit mai întâi bara alterală. Bianca Ienovan a luat o acțiune pe contr propriu și a mărit avantajul la 1-3, iar scorul final l-a stabilit Anda Jivan, în minutul 80.

CSM Alexandria: 1. Andreea Pencea – 18. Angelica Rizea, 15. Oana Dumitrache, 13. Iulia Iorgoni, 8. Otilia Durlă, 7. Cristina Tudorache, 6. Claudia Pană, 9. Andra Olaru, 17. Alexandra Nica, 10. Iulia Săvescu (5. Roxana Șerban 67′), 14. Mădălina Zanfir

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean – 5. Teodora Meluță (cpt.), 22. Nicol Dincă-Vuia (4. Cristina Codrescu 49′), 15. Denisa Hațegan, 7. Florentina Ancăș, 24. Cristina Sucilă, 8. Clara Roșu, 11. Larisa Grigore (10. Nikoleta Kurja 49′), 14. Anda Jivan, 23. Melisa Șodinca (13. Adina Rognean 63′), 16. Bianca Ienovan (19. Andreea Șepețan 71′)

Mirel Albon e tot mai mulțumit de cum joacă echipa. ”O victorie importantă după o deplasare dificilă, împotriva unui adversar foarte bun, din punctul meu de vedere CSM Alexandria este una din echipele bune ale campionatului, una din echipele  care în fiecare etapă a jucat bine și a fost un adversar dificil pentru orice echipă atât în  sezonul regulat, cât și în play-off. Mă bucură în continuare jocul echipei, mă bucură că deja nu se mai simte că ne lipsesc jucătoare titulare, indiferent cine intră în primul 11 reușește să se integreze, iar jocul nostru rămâne cam la același nivel. Am reușit din nou să înscriem de multe ori, am avut din nou multe alte situații de a marca. De asemenea, este un lucru extrem de pozitiv faptul că am reușit să revenim după ce am fost conduși”, a declarat antrenorul lui Poli.

Duminică, Poli are programat meciul cu Fair Play Joc Cinstit, acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ