Accident grav petrecut astăzi în localitatea Albina. Două mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele a luat foc, pe șosea! Din nefericire, una dintre persoane a decedat. 

Accidentul a vut loc pe DJ 592. Accidentul a fost produs, conform poliției, de un bărbat de 58 de ani, singur în mașină, care venea dinspre Albina spre Chevereșu Mare. La un moment dat, a pptruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu unvehicul condus de un bărbat de 68 de ani, care mai avea alături o femeie de 53 de ani.  În cele două mașini se aflau, așadar, în total trei persoane, iar una dintre mașini a luat foc!

Participanții la trafic au reușit să stingă flăcările rapid, până ce au sosit pompierii, evitându-se o tragedie și mai mare, căci vehiculul avea pasagerii încarcerați. Salvatorii au avut de scos două persoane încarcerate dintr-una dintre vehiculele implicate în accident. Una dintre victime, o femeie, era în stare de inconștiență, iar celălalt, bărbat, a fost scos în stare de conștiență. Cele două persoane, dar și a treia, alt bărbat, au fost duse la spital. Din păcate, ulterior, bărbat de 68 de ani a murit.

Pompierii au intervenit cu 18 angajații, veniți cu două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, plus două echipaje SMURD.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ