Tot mai multe evenimente rutiere soldate cu răniți pe șosele timișene. Un astfel de accident a avut loc pe DN 6, la Remetea Mare în această după-amiază, iar o femeie a fost rănită și dusă la spital.

Accidentul l-a provocat chair victima. o femeie de 40 de ani, care mergea dinspre Timișoara spre Remetea Mare. Ea a lovit o furgonetă condusă de 58 de ani, vehicul ce a fost proiectată într-un camion ce venea de pe contrasens, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani. Camionul a fost proiectat în altă furgonetă, condusă de un șofer de 46 de ani. Șoferița din prima mașina a rămas încarcerată, dintr-un total de șapte persoane aflate în cele patru vehicule.

Ea a fost scoasă de pompieri, care au intervenit  cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, una de transport personal și victime multiple, plus două mașini SMURd, dintre care una cu medic. Alte două victime au fost evaluate medical la fața locului, după ce au refuzat transportul la spital. Poliția a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ