DISTRIBUIȚI

Sâmbătă după-amiaza, un depozit industrial din comuna Becicherecu Mic a fost distrus parțial de un incendiu. Degajările de fum au fost puternice, iar locuitorilor din sat le-au venit mesaje Ro-Alert, din acest motiv.

Incendiul a avut loc la un depozit de mase plastice. De la 400 de mp, câți ardeau când au ajuns pompierii la Becicherec, incendiul s-a extins. Pentru că fumul ave apotențial toxic, au fost anunțați și cei de la Garda de Mediu. S-a intervenit cu doi ofițieri și 15 subofițeri de la cele două detașamente d epompieri din Timișoara, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, un container de stingere cu capacitate de 7000 de litri, dar și un echipaj SMURD.

Au venit în sprijin și cei de la serviciul voluntar din comună, dar și de la Serviciul privat de la Biarena Sânandrei. Până ce pompierii au reușit să stingă tot incendiul, suprafața afectată a a ajuns la 2000 de mp de mase plastice. De asemenea, a ars și o parte din acoperișul uneia dintre clădiri, pe o suprafaț de 500 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ