Dominic Fritz a mulțumit tuturor după victori mare ep care a obținut-o la alegerile locale și va candida pentru șefia națională USR. Alin Nica a spus că PNL nu mai există, după ce duminică seara, s-a crezut învingător.

Fritz s-a bucurat că a fost votat de mai mulți oameni ca în 2020. ”Mulțumesc tuturor celor care mi-au dat votul lor. Am câștigat mai multe voturi decât în 2020, asta înseamnă că mai mulți dintre voi au încredere în noi. În același timp, și Alin Nica, candidautl notru la președinția consiliului județean a câștigat mai multe voturi ca în 2020. Asta înseamnă că și el în această campanie a reușit să facă peste 100.000 de timișeni să aibă încredere în el. Îl felicit p Alfred simonis pentru succesul său la consiliul județean și îl asigur că primarul Timișoarei va întinde o mână spre CJT. A, tot interesul să continui proiectele și colaborarea între primărie și Timișoara. Împreună putem crea o amprentă și mai mare a Timișoarei și Timișului”, a spus Fritz.

Dominic Fritz va candida la șefia partidului, în locul demisionarului Drulă. El a avut critici spre PNL. ”Din păcate, Alin Nica a fost victima unei politici extrem de nocive din partea unor colegi din PNL. A fost scos din funcția de președinte. A fost sbaotat din această funcție și PSD a câștigat. Această coliție PSD-PNL a fost respinsă d un număr mare de români, au primit sub 50% din voturii. românii caută o alternativă la PSD și este evident că doar cu PNL pot guverna. Tocmai de aceea, cazul lui Alin Nica trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toți oamenii de dreapta”, a spus Fritz.

Nica a trecut și el la felicitări. ”Te felicit Dominic, pentru în ciuda tuturor piedicilor și atacurilor necurate, pentru că a fost cea mai murdată campanie de după 1989, ai câștigat . Timișorenii au ales bine. Din păcate, timișenii nu au vrut să încerca ca prima daăt după Revoluție o colaborarea funcțională între primăria municipiului reședință de județ și CJT. Sunt convins că am fi colaborat bine din cele două posturi. Îi urez noroc lui Alfred Simonis să facă față în noua poziție și îl felicit pentur câștigarea președinției CJT. A câștigat județul, dar nu și Timișoara, cu atât mai multe pe timișoreni. Va fi complicat să gestioneze această scindare și sper să se țină de promisiunile făcute în campanie”, a spus Nica.

El nu i-a uitat pe cei din PNL, inclusiv pentru relația cu PSD.  „Ne-am fi dorit ca după alegeri să dăm un semnal puternic la București, dar, chiar și așa, mesajul pe care noi vrem să-l transmitem este că această slugărnicie permanentă în fața Guvernului trebuie să înceteze. PNL Timiș practic nu mai există. Dintr-un partid care ar fi putut să câștige totul, este un partid care a pierdut totul. Primul lucru pe care îl va face PSD va fi să va fi să aconteze cât mai mulțialeși locali tocmai cu aceleași practici din campania electorală: bani contra voturi”, a mai adăugat cle care până la toamnă mai conduce consiliul județean.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ