DISTRIBUIȚI

S-a mai făcut un pas pentru ca Școala Generală nr. 13 din Calea Șagului să aibă un corp nouă de clădire și o sală de sport. Actualul primar pregătește  documentația pentru fondurile europene cu care se va achita mare parte a investiției, una gândită din vremea vechiului primar.

Mai este nevoie de aprobarea devizelor actualizate și aprobarea părții de contribuție proprie din finanțarea totală a proiectului, pentru ca apoi să se semenze acordarea banilor de la UE. ”Finanțare este aprobată și am ajuns în ultima etapă de semnare a contractului de finanțare din fonduri europene. Vom construi un corp nou la Generala nr 13 de pe strada Muzicescu și o sală de sport. Clădirea actuală a fost ridicată în anii 1960”, a spus Fritz.

Noul corp va fi în regim de parter și un etaj. El este necesar deoarece la Generală 13 se mai făceau ore în containere, pentru a evita orele de după-masă. De asemenea, școala nu a avut niciodată o sală de sport normală, ci improvizată. Valoarea totală a proiectului este de peste 3,9 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ