În iunie, George Simion declara că-l dă pe singurul parlamentar AUR de Timiș afară din partid, după ce Ciprian Titi Stoica l-a înjurat pe Gheorghe Șoldan, din PSD. Ei bine, a fost o gargară.

Iată ce declara atunci George Simion. ”Omul ăsta are o problemă cu alcoolul, e un păcat. Ştiam de problema lui, a recidivat. Mulţi români suferă de această patimă. Nu face cinste nici partidului nostru, nici Parlamentului României, cum nici cei de la PSD şi PNL nu fac cinste Parlamentului României. Da, o să-l excludem din rândurile noastre pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica. Trebuie să fim intransigenţi, dacă vrem să curăţăm Parlamentul acela şi noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu. Dacă tolerăm astfel de incidente şi băgăm gunoiul sub preş, înseamnă că nu suntem mai buni cu nimic faţă de ceilalţi. E dureros să-ţi împuţinezi rândurile, dar nu poate fi tolerată o astfel de atitudine. Omul are probleme personale, a căzut în patima alcoolului, dar nu înseamnă că trebuie să fie reprezentativ pentru mişcarea noastră”, spunea Simion.

Iată ce declara Stoica: ”Nu există. Sunt sigur că nu există, pentru că eu nici nu am numărul respectivului în telefon. Este colegul de la Suceava, dar eu nu ştiu, nu am numărul lui de telefon.Dacă l-am deranjat cu ceva, îmi cer scuze. Am avut un schimb mai aprins de replici ieri în plenul Parlamentului. Eu nu îmi amintesc să îl fi sunat.Ce ştiu este că ieri am avut un schimb mai aprigi de replici cu el şi mi-am cerut scuze, că aşa e normal. Eu nu am numărul nici al lui Ciolacu, nici al colegului de la Suceava. Până astăzi nu am avut numărul lui”.

Iată ce ne transmite AUR, acum, la final de vară: ”Vă invităm, sâmbătă – 2 septembrie 2023, la inaugurarea Cabinetului Parlamentar deputat Ciprian-Titi Stoica din comuna Giroc, începând cu ora 10:30. Locația este Str. Naturii, nr.2, comuna Giroc”. În Giroc primul parlamentar care a ”spart” gheața și și-a deschis cabinet e liberalul Ben-Oni Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ