Ripensia Timișoara continuă despărțirile de jucători, și iată, a ajuns la a noua plecare din această iarnă. Cristian Gavra a plecat și el, la o săptămână după reunirea echipei, iar sursele noastre foarte bine plasate spun că va ajunge la Poli Timișoara, deși era unul dintre cei mai plătiți fotbaliști din Timișoara!

Gavra are 29 de ani și înainte de Ripensia a trecut pe la Academai Hagi, FC Viitorul Gaz Metan Mediaș, U Cluj și Academica Clinceni. El a venit la roș-galbeni acum un an, și a jucat în 20 de meciuri, cu 3 goluri și 6 pase decisive. ”Angajamentul lui Cristian Gavra cu Ripensia Timișoara a fost reziliat, de comun acord. Atacantul de 29 de ani a venit în urmă cu aproape un an la clubul nostru. Gavra a fost unul dintre cei mai importanți jucători roș-galbeni în această perioadă. El a marcat de trei ori și a oferit șase pase de gol, în cele 20 de meciuri disputate pentru Ripi. Pe această cale, Ripensia îi mulțumește lui Gavra pentru perioadă petrecută la clubul nostru. Mult succes mai departe, Cristi!”, a anunțat clubul. E a noua plecare, după Andrei Macrițchii, Tudor Călin, Ștefan Dobre, Samuel Zimța, Mihai Ene, Alexandru Mogoș, Harald Fridrich și Alexandru Piftor.

Gavra a negociat iarna aceasta cu mai multe echipe. Șoimilor Lipova le-a cerut, din informațiile noastre, un salariu de 10.000 de lei, iar arădenii au spus că e, totuși, prea mult și pentru ei. De asemenea, Dumbrăvița l-a dorit intens, și i-a oferit, din informațiile noastre, 9000 de lei. arădeanul a ales însă Poli, club cu mari probleme financiare, recunoscute și de antrenorul principal: ”Acei jucători au plecat pentru s-a schimbat politica clubului. Bugetul. Mă refer strict la fondul salarial al jucătorilor. Bugetul net pentru jucători în a doua parte a sezonului va fi chiar la jumătate sau sub jumătate din ceea ce a fost în prima parte. Din cauza acestui aspect, am încercat, chiar dacă este dificil și nu este ușor, să găsim jucători care să accepte acest prag salarial al nostru, un prag mic”, a punctat Benga joia trecută.

 

LĂSAȚI UN MESAJ