DISTRIBUIȚI

George Simion a anunțat sâmbătă, la Timișoara, că AUR va face un fel de pact politic cu persoane din alte partide, ”Liga anti-Fritz”, pentru a-l da jos pe primarul în funcție al Timișorei. Liderul partidului auto-proclamat conservator spune că vrea să schimbe edilul capitalei Banatului prin vot democractic.

Simion a fost prezent până la prânz la Timișoara, iar astăzi a făcut un eveniment în oraș,cu reprezentanții mai multor minorități naționale, despre care a spus că sunt binevenite în AUR. ”O să anunțăm zilele viitoare componenaț AUR pe plan local, pentru eliminarea primarului Fritz din viața politică românească prin alegeri democratic. Nu anti-Fritz cetățeanul german pașaportat aici, ci Dominic Fritz primarul care a promis timișorenilor că vor trăi in condiții normale, dar ați ajuns ca în București, unde doamna Firea și domnul Nicușor Dan au făcut prăpăd și nu avem căldură. O administrație păguboasă, care a plătit peste 20 de milioane de euro din bugetul românilor pentru că faptul că nu a fost în stare să gestioneze situția de la Colterm. Îl vom învinge la următoarele alegeri, care sperăm să nu fie la termen. Sunt foși primari și președinți de consilii județean, sunt formațiuni politice care aderă la ligă”, a precizat George Simion, care a spus că va anunță ulterior numele polticienilor din Liga anti-Fritz, deoarece totul e proaspăt și nu avea acceptul lor.

 

Legat de incidentul de la primărie de vineri, când membri AUR și Noua Dreaptă (doar al doilea partid avea autorizație pentru protest în fața instituției) au pătruns în instituției și au scandat împotriva primarului. Simion a spus că el a intrat doar cu revoluținarul Ioan Bânciu, despre care a spus că primarul refuză să-l primească în audiență. ”Nu sunt resposnabil pentru fiecare persoană. Au strigat ceva? Eu n-am strigat. Ar trebui să strige fiecare român in fața fiecărei instituții locale sau naționale, pentru că oamenii aceștia ne fură de 30 de ani și nu luăm atitudine. Care e spritiul Timișoarei? Să fim luați de proști? Cred că marea majoritate a timișorenilor ne va da dreptate la viitoarele alegeri la vot”, a spus George Simion

Pe lângă tema de interes local, Simion a mai abordat în conferință și alte subiecte, tangențial. Între ele, ”viziunea” asupra modului în care ar trebui să trăiască tineretul. ”Decât asa o educație sexuală, care să învețe tinerii tot felul de aberații, m-aș bucura ca tânăra generație să citească măcar o dată pe săptămâna din Sfânta Scriptură”, a mai spus Simion. Trebuie spus că pe parcursul evenimentului, unde a fost plin de membri de partid, veniți să asiste, doar câteva persoane au purtat mască.

 

1 COMENTARIU

  1. Ce să înțelegem oare din creșterea nestingherită a acesui George Simion?
    Să fie noua tactică a securiștilor și urmașilor lor de a speria populația atât de tare prin imbecilul ăsta încât în 2024 să iasă din nou PSD la guvernare (exact pe modelul alegerilor Vadim Tudor versus Ion Iliescu din trecut) ?

    De ce SRI permite acestui individ să își facă de cap în halul ăsta, când încălcări multiple ale mai multor norme și legi justificau pe deplin o serie de sancțiuni aplicate individului, începând de pe vremea de când a început să mâzgălească toți pereții prin țară cu mesajele lui așa zis patriotice.

    SRI, ce păziți, mai exact ?
    Încă așteptți să intre rușii peste noi, așa cum i-a invitat nemernicul de Iliescu în 1989 ????

LĂSAȚI UN MESAJ