DISTRIBUIȚI

Poli și Ghiroda au disputat sâmbătă un amical în conetxtul în care în Liga 2 e pauză, iar clubul de Liga 3 avea etapă cu desființata ACS Poli. Ghirozenii s-au impus cu 3-1, după ce polițitii au fost conduși la acest joc de secundul Lucian Dobre.

Nicolae Croitoru e în continuare la naționala U19. Altfel, Lucian Dobre le-a ținut chiar și un discurs motivațional jucătorilor înainte de startul partidei de pe terenul pe care idinioară juca Fortuna Covaci. De remarcat că antrenorul cu portarii Petru Țurcaș a fost trimis la echipa feminină a clubului, iar în locul său a apaărut mădălin Smaranda. A lipsit și preparatorul fizic Adrian Rus, și el în staff la naționala U10. La Poli, au fost cinci accidentați în continuare, care nu au evoluat:  Scutaru, Ignea, Bocșan, Pamfile și Serediuc.

Timișorenii au deschis scorul în minutul 31, cu un șut al lui Octavian Ursu, sub bară. Egalarea a venit însă în minutul 42, grație talentatului juniori Grancea, de 17 ani, care a marcat pentru 1-1. În repriza a doua, Ghiroda a controlat mai bine jocul și asta s-a văzut și pe tabelă. Din minutul 53, Cosmin Mancaș a majorat diferența, după un corner. Scorul final l-a stabilit Răzvan Trandu, jucător adus acum la Ghiroda, de la Periam, unde avea statul de amator.

Politehnica: Murariu  Păduraru – Sofran , Mera (Prodan), Moţiu, Oanea – Zaluschi, Lazăr – Bîrnoi, Ursu, Benzar – Gerbi.

Au mai intrat: Păduraru, Harrison, D. Radu, Hațegan, Costea

Ghiroda: Miklos – Sporin, Hecsko, Stupu, Coroiu – Mancaș, Precup, Jichici, Românu – Grancea – Bădăuță

Au mai intrat: Golban, Ciocan – Cochințu, Rosuș, Hissen, Scafaru, Trandu, Iseini, Paunchici, Ehling, Velcan

Lucian Dobrea a spus că la Poli mai e de lucru la organizare. ”A fost un antrenament bun pentru noi. O să vină domnul profesor, o să facă o analiză  fiecărui jucător, o evaluare. Am vrut să vedem, în primul rând, dacă jucătorii sunt pregătiți fizic. Se pare că nu au fost probleme fizice. În al doilea rând, am urmărit organizarea ofensivă și defensivă,, la care, bineînțeles, mai este mult de lucru. A doua repriză a lăsat de dorit, dar va venil domnul profesor și sunt sigur că acest lucru se va schimba. Totul a fost discutat cu dânsul, tot programul a fost făcut de dânsul. Eu zic că totul va fi în regulă. Am pierdut, dar ceea ce am văzut în prima repriză pe mine mă încântă ca și majoritatea echipelor, nici Poli nu mai e cea a fost odată. Dar le-am și zis la băieți, pentru mine personal e o onoare să mă aflu în vestiar cu ei. N-a fost prea greu să mă convingă, pentru că eu sunt pasionat. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Pasiunea este înaintea banilor. Am mai ales odată pentru bani și am greșit, când am mers la Universitatea Craiova”, a spus Dobre.

Ghiroda era înainte de această rundă lider în Seria 8 din Liga 3. ”A fost un meci de pregătire. Un meci amical de care aveam nevoie ambele echipe. Pentru noi a fost foarte important să nu ne ieșim din ritm, având în vedere că, din păcate, la Liga 3 nu suntem un număr par de echipe. Au jucat tot lotul. Toată lumea validă din punct de vedere fizic. Cred că s-au prezentat destul de bine. Ghiroda merge pas cu pas la fiecare meci. Nu avem un obiectiv neapărat de baraj, avem un obiectiv de prinde primele patru echipe. După aceea vom vedea ce sa întâmplă din primăvară”, a declarat antrenorul Răzvan Leuca.

Sâmbăta viitoare, Poli va juca în deplasare la Unirea Slobozia, Și Ghiroda are deplasare, la Chișineu Criș.

LĂSAȚI UN MESAJ