CSC Ghiroda și Giarmata Vii a ieșit din competiția pentru ultimul loc promovabil din Liga 2 după ce a pierdut cu 3-1 semifinala recalificărilor, cu CS Dinamo. Un gol l bănățenilor a fost anulat aiurea, de arbitrul Marian Barbu, ecusonul FIFA campion la gafe și în prima ligă.

Ghirozenii nu au putut utilzia tot lotul, din pricina accidentărilor, dar și a suspendării lui Jichici. Însă chiar și așa, au jucat bine în „Groapă”. Din minutul 15, bănățenii au deschis scorul după o acțiune construită. Mancaș a pasat în careu spre Buțu, iar din 4 metri, mingea trimisă de atacantul cu selecții la naționala de juniori a fost trimisă în poartă de dinamovitul Costin Ciochină. În minutul 30, la un aatc al agzdelor, Mihalache a șutat în Vasluian. Barbu  dat penalty, iar Alexandru Burlacu a înscris pentru 1-1, scor cu care s-a intrat la pauză.

În minutul 46, Ghiroda  a dat iar gol. Centrarea a venit din dreapta de la Popa, doi dinamoviști nu au putut opri mingea, care a ajuns la Buzal. El a șutat la colțul lung și înscris, în contextul în care alți doi coleig erau în ofsaid. Asistentul ridicase de dinainte fanionul, dar cei doi nu au influențat faza, însă Marian Barbu a anulat reușita.  Ulterior, scorul a crescut cu două execuții bune ale gazdelor. În minutul 69, Cristian Delciu a tras de la 25 de metri, iar peste patru minute, Roberto Vasile a marcat de la 17 metri.

CS Dinamo București: Fara – D. Lung, Al. Iordănescu, Cernamoriț, Al. Burlacu (cpt.), Demici, Juncănaru (Rob. Vasile 43′), Ciochină, Delciu (Uleia 86′), Ric. Mihalache (Zătreanu 57′), D. Mihai (Rob. Bratu 86′)

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Tud. Ciocan – Coroiu (Ad. I. lie 77′), Butnărașu, Mancaș (cpt.)(Datcu 77′), Al. Popovici, Buțu (Bulza 46′), Vasluian (Hecsko 67′), Gab. Precup, Dav. Pop, Ad. Dum. Popa, Stupu

Sorin Bălu a fost mulțumit de realizările echipei, în ciuda înfrângerii. ”Cred eu că am avut meciul în mână, dar câteva decizii neinspirate de moment au dus la înfrângere. Dar, așa cum am spus-o, jucătorii noștri sunt învingători pentru mine pentru că au avut un campionat greu, dar reușit: au fost campioni, au eliminat-o pe Poli, au luptat de la egal la egal cu Bihor, s-au bătut de la egal la egal cu Dinamo. Sunt mândru de ei! Urmează o vacanță binemeritată, din păcate și astăzi mulți băieți de ai noștri au jucat cu accidentări, întinderi. Îmi pare rău pentru că am sperat mai mult și am crezut mai mult, dar eu cred că am făcut o propagandă bună fotbalului, cred că am arătat comunității că am dat tot ce am putut. Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor care au fost pe întreg sezonul alături de noi. Sunt convins că au trăit momente frumoase alături de noi”, a precizat antrenorul.

CS Dinamo va juca finala recalificărilor la Focșani, iar Ghiroda intră în vacanță.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ