Timișenele au luat fața arădenelor în acest sezon de Liga 3, deoarece CSC Ghiroda și Giarmata Vii și CSC Dumbrăvița sunt sigure de participarea la barajul de promovare. În play-out, Avântul Periam a reușit să urce de pe locul retrogradabil.

În play-off mai sunt de jucat două runde, iar Ghiroda și Dumbrăvița au ambele 43 de puncte. Crișul e la 37 de puncte, în timp ce Lipova are doar 36 și nicio șansă de a mai prinde barajul. Totul a fost posibil după ce Dumbrăvița s-a impus cu 1-0 acasă cu Crișu, iar la Ghiroda, meciul cu Șoimii s-a terminat cu 1-1. Mai sunt două runde de jucat, iar la final de mai, încep barajele de promovare.

În play-out, vor mai fi de jucat trei runde. Periamul s-a impus cu 2-0 în deplasare la Dudeștii Vechi, iar Cermeiul a remizat cu 1-1 acasă cu Pecica. Frontiera Curtici a stat în seria în care ACS Poli a lăsat un loc vacant. În acest moment, Pecica și Cermei sunt primele clasate, cu 27 și 24 de puncte, în timp ce Pobeda are 21, iar Periamul 20. Curtici e pe ultimul loc, cu 18 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ