DISTRIBUIȚI

Timișenele au luat fața arădenelor în acest sezon de Liga 3, deoarece CSC Ghiroda și Giarmata Vii și CSC Dumbrăvița sunt sigure de participarea la barajul de promovare. În play-out, Avântul Periam a reușit să urce de pe locul retrogradabil.

În play-off mai sunt de jucat două runde, iar Ghiroda și Dumbrăvița au ambele 43 de puncte. Crișul e la 37 de puncte, în timp ce Lipova are doar 36 și nicio șansă de a mai prinde barajul. Totul a fost posibil după ce Dumbrăvița s-a impus cu 1-0 acasă cu Crișu, iar la Ghiroda, meciul cu Șoimii s-a terminat cu 1-1. Mai sunt două runde de jucat, iar la final de mai, încep barajele de promovare.

În play-out, vor mai fi de jucat trei runde. Periamul s-a impus cu 2-0 în deplasare la Dudeștii Vechi, iar Cermeiul a remizat cu 1-1 acasă cu Pecica. Frontiera Curtici a stat în seria în care ACS Poli a lăsat un loc vacant. În acest moment, Pecica și Cermei sunt primele clasate, cu 27 și 24 de puncte, în timp ce Pobeda are 21, iar Periamul 20. Curtici e pe ultimul loc, cu 18 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ