O tânără a trăit un adevărat coșmar săptămâna trecută, după ce s-a urcat în mașina fostului iubit. A fost dusă cu forța la locuința lui din Giroc, unde fostul a bătut-o, și a scăpat doar după ce a cerut ajutorul cuiva, de pe balcon!

Totul s-a întâmplat joi, după ce foștii iubiți, ea de 33 și el de 30 de ani, s-au întâlnit. Bărbatul a plimbat-o pe tânără prin județ, până a dus-o la Giroc, la locuința lui. ”În fapt, s-a reținut că în intervalul de timp cuprins între data de 04.04.2024, în jurul orei 11:00 și data de 05.04.2024, în jurul orei 07:30 (timp de aproximativ 20 ore și 30 de minute), inculpatul a lipsit-o de libertate în mod ilegal pe persoana vătămată prin aceea că, în data de 04.04.2024, în jurul orei 11:00, după ce persoana vătămată s-a urcat de bunăvoie în autoturismul condus de inculpat, acesta din urmă a blocat ușile autoturismului și a transportat-o pe persoana vătămată împotriva voinței ei pe ruta Timișoara – Moșnița Nouă – Bucovăț – Remetea Mare – Topolovățu Mare – Giroc”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Agresorul i-a luat telefonul fostei sale concubine. A doua zi dimineață, el a plecat la munca, iar fata a putut ieși pe balcon, de unde a cerut ajutorul unui trecător, care a sunat la 112. ”Pentru a facilita lipsirea de libertate în mod ilegal a persoanei vătămate, imediat după ce aceasta din urmă a urcat în autoturism, inculpatul a deposedat-o temporar prin violență de telefonul mobil. Ulterior, inculpatul a transportat-o pe persoana vătămată împotriva voinței sale la apartamentul său, unde a lipsit-o în continuare de libertate până la intervenția echipajului ISU Timiș, în data de 05.04.2024 ora 07:30, ca urmare a apelului efectuat de către un martor căruia persoana vătămată i-a solicitat ajutorul de pe balconul apartamentului”, a mai informează procurorii.

Fata nu doar că a fost sechestrată, dar a lua tși bătaie, cât timp fostul o plimba cu mașina. ”Totodată, în data de 04.05.2024, în jurul orei 12:00, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată în timp ce se aflau în autoturismul inculpatului parcat în apropierea localității Topolovățu Mare, cu pumnii în zona feței, a toracelui și în partea lombară, cauzându-i acesteia leziuni traumatice care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale”, se mai arată în comunicatul parchetului.

Agresorul a fost reținut, iar de sâmbătă, e în arets preventiv. El este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, dar și pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Secția 1 de Poliție Rurală, mai exact, postul din Giroc, continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ