Așa cum se știe, după ce a demolat rămășițele bazei de canotaj și fostului ștrand Eminescu, primăria a transformat platforma terenului de handbal într-un teren de streetball (baschet 3X3). De Ziua Copilului, acolo se va organiza un turneu.

Terenul e destul de denivelat și a fost vopsit în verde și roșu. Turneul va fi o încălzire pentru evenimentul Celebrarea Orașului, care va avea loc în perioada 16-18 august, organizat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara. Turneul va fi în 1-2 iunie, între orele 9-21, cu câte opt echipe la patru categorii de vârstă: : U 14 (12-14 ani), U 16 (14-16 ani), U 18 (16-18 ani) și Open (18-45 ani). Se fac opt echipe pe fiecare categorie, iar înscrierile sunt deschise până la completarea locurilor su 27 mai, aici.

Participarea e gratuită. Fiecare echipă va primi un kit de participare de la organizatori: sacoșă, maiou, băuturi de hidratare, batoane proteice. Pe tot parcursul turneului se va asigura asistența medicală, iar câștigătorii vor primii premii. Pe mal se va organiza în acele zile și un eveniment Picnic Atipic, de Organizația de Management a Destinației Timișoara. Cel mai probabil, evenimentul va avea conotații electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ