”Vidul” de putere de la Poli din vara aceasta se accentuează, cu toată că, teoretic, s-a trecut peste momentul rușinos al retrogradării sportive. Clubul nu are un președinte, ceea ce explică și faptul că în ultima perioadă nimeni nu a ieșit cu declarați clare pe subiecte care se impuneau.

De altfel, clubul nu prea mai are conducere. S-a renunțat la final de sezon la Florin Iacob, administrator delegat, dar și la Călin Rosenblum, care avea atribuții de director sportiv. De atfel, în lumea fotbalului se știe că cei doi nu colaborau și nu se agreau deloc, ba mai mult, din iarnă, Rosenblum rămăsese fără atribții, căci toate deciziile le lua Iacob. Pe lângă cele două plecări, clubul nu are președinte de ceva vreme. Iar o decizie se va lua abia săptămâna viitoare, când se vor numi doi președinți!

Rectorul UPT, Florin Drăgan, a explicat situația. Teoretic, Viorel Șerban mai e președinte, dar doar teoretic. ”Da, dorim să facem unele schimbări. În acte e tot domnul Șerban, deocamdată. Dorim să numim pe cineva nou, nu va fi un vot, ci ne dorim să fie un consens. Va fi un președinte al clubului și un președinte al Consiliului de Administrație. Am considerat că e mai bine să separăm cele două entități”, ne-a declarat rectorul Drăgan.

Vara aceasta, chiar fostul portar din vremea Politehnicii lui Marian Iancu, Costel Pantilimon, s-a propus președinte la club. El s-a lăsat de apărat de un an, iar în această perioadă a făcut cursuri de profil. Drăgan a confirmat aceste zvonuri. ”Da, este adevărat. El a venit cu un proiect care nu se pliază pe ce suntem noi acum. I-am spus asta și i-am spus că este un proiect foarte bun, dar nu se potrivește în acest moment. I-am transmis că rămânem în contact pentru viitor”, ne-a mai declarat Florin Drăgan.

Noul președinte deplin urmează să fie numit abia săptămâna viitoare.

 

2 COMENTARII

  1. Sunt curios care era planul lui Panti.Ca proiectul lui Drăgan l-am vazut=retrogradarea.Oare era mai rău decât ce s-a întâmplat anul acesta?

  2. Pe zi ce trece,aceasta echipa,acest club de fapt,se adancesteb tot mai tare in probleme,de tot felul…,se vede lipsa de profesionalism a celor ce se cred „in conducerea clubului”,se vede amatorismul la toate nivelurile,incepand de la comunicare si pana la decizie… Pacat ca Timisoara a ajuns intr-o asemenea situatie jenanta,pe plan sportiv…

LĂSAȚI UN MESAJ