DISTRIBUIȚI

Polițiștii au prins ieri trei persoane acuzate de furtul unei cantități de pesticide din Sânnicolau Mare. Cei bănuiți de comiterea infracțiunii au fost idicați de acasă culuptătirii trupelor speciale, după mai multe percheziții.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, cu sprijinul celor din Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au făcut trei percheziții domiciliare la cei bănuiți, în Liebling și Jebel. Au fost ridicați trei bărbați cu vârstele cuprins eîntre 24 și 32 de ani, acuzați de furt calificat. Bănuielile oamenilor legii sunt că cei trei au furat 300 de litri de pesticide, la data de 3 noimebrie 2020, din Sânnicolau Mare. Valoarea prejudiciului a fost evaluată la 65.000 de lei.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Timiș. Făptașii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, cu propunere de aretsrae pentru 30 de zile. Poliția continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor trei.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale, al luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale și a Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ