Proiectul ”Artă în comunitate” organizează un nou atelier de pictură vinerea aceasta, la Facultatea de Arte. De data aceasta, sub denumirea de ”Experimentări textile”, se va picta pe haine.

Participanții nu doar că vor avea ocazia să-și dea liber la elanul creativ pe haine, ci vor învăța și tehnia shibori, una de vopsire a textilelor în mod experimental, pentru rezultate spectaculoase. Organizatorii pun la dispoziție materialele de pictat, iar participanții trebuie să vină doar cu pânzele. Atelierul va fi cu artistele Theodora Scurtu și Sfetcu Otilia, vineri, de la ora 17, în mansarda Facultății de Arte a UVT. Theodora Scurtu este doctorandă la Facultatea de Arte și Design, unde a terminat și licența și masterat. Otilia Sfetcu este și ea absolventă a aceleiași instituții.

Participarea la atelier e gratuită, dar e necesară o înscriere prealabilă. Dacă numărul de înscrieri depășește cel al doritorilor, se va utilzia criteriul de seelecție ”primul venit, primul venit”. Înscrierile se fac aici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ