DISTRIBUIȚI

Pompa submersibilă în sistem hidrofor este folosită pentru puțurile ce au adâncimi mai mari de 8 metri, cazuri în care un hidrofor nu ar putea face față. Este o variantă convenabilă, dat fiind că nu presupune să construiți un cămin pentru hidrofor. Vasul de expansiune poate fi montat atât în camera tehnică, cât și în casă.

Un astfel de sistem este disponibil la Shop Einstal, magazin de nișă în cadrul căruia veți regăsi un univers al instalațiilor termice și sanitare. Printre altele, pompele submersibile și o varietate a acestora o veți regăsi aici. Iată și de ce ar fi convenabil să alegeți o pompă de acest gen, în sistem hidrofor.

Obțineți performanță la costuri accesibile

Puțini știu că, față de o pompă de suprafață cu dublă aspirație, o pompă submersibilă, în sistem hidrofor este mai fiabilă și performantă, cu un randament mai bun deci. Nu trebuie să vă preocupați de zgomot, întrucât este sub apă, motorul funcționează imersat în apă, deci zgomotul este unul redus.

În plus, este ușor de montat și nu are nevoie de amorsare. Pe termen lung putem include la categoria de avantaje și faptul că nu mai reprezintă o problemă condensul, întrucât nu există un cămin. Eliminați din discuție posibilitatea inundării căminului, precum și riscul de îngheț, în perioadele reci din an.

Montarea unei astfel de pompe

O pompă submersibilă pentru ape curate în sistem hidrofor de la Shop Einstal vine de obicei cu toate elementele parte din echipament separat. Adică nu veți găsi o variantă deja montată, complet echipată. Poate fi ales vasul de expansiune și pompa care tehnic vorbind corespund cel mai bine cu nevoile utilizatorului.

Ce trebuie să știți este că presostatul și vasul de expansiune sunt setate din fabrică, în anumiți parametri de funcționare. Ambele au, pe termen lung, șanse de a se defecta, în cazul presostatului vorbim despre control regulat sau chiar de schimbare, pentru că are risc de defectare din cauza umezelii.

Hidrofor sau pompă?

Atunci când ajung într-un magazin de specialitate precum este Shop Einstal mulți se întâlnesc cu un nivel de confuzie între ce este optim de ales între hidrofor sau pompă. În primul rând, decizia va ține cont de nevoie și totul se raportează la adâncimea sursei de apă. În al doilea rând, ține și de eficiență și costuri pentru că pompa este autoamorsantă, are cu 30% mai multă presiune și deci consumă mai puțin.

În cadrul magazinului fizic și online Shop Einstal veți găsi pompe submersibile de ape curate în sistem hidrofor ce pot avea înălțime maximă de pompare a apei de la 20 de metri până la 55 metri. Motorul poate avea de asemenea puteri diferite, de până la 0,95 kw, cu debit de până la 2,8 m3/h.

Achizițiile sunt însoțite de garanție de 5 ani, atât pentru persoane fizice, cât și juridice. Pentru a comanda poate fi solicitat ajutor de specialitate din rândul celor care fac parte din echipa Shop Einstal. Însă dacă știți concret ce vă doriți, puteți comanda rapid, online.

Contact:

0766.261.389 – 0766.261.392 – 0786.124.777

office@einstal.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ