Suedezii de al Ikea amână deschiderea magazinului de la Timișoara, ridicat deja la intrarea în Dumbrăvița. Magazinul se deschide abia la vară, potrivit unui anunț recent, șis e caută oameni.

Construcțai magazinului, care a presupus și amenajarea unui sens giratoriu la ieșirea de pe calea Aradului, a început în noiembrie 2021. Termenul data tunci până la deschdiere a fost noiembrie 2022. Iată că acest lucru nu s-a întâmplat și mai avem puțin de așteptat pentru singurul magazin al retailerului scandinav de mobilă din afara Bucureștiului. Până acum, s-au angajat doar 50 de oameni și se mai caută 250, un număr bun pentru perioada aceasta de criză, în care multe afaceri mici se închid, iar oamenii rămân fără loc de muncă.

Compania caută oameni pentru departamentele operaționale, adică vânzări, logistică, relații cu clienții sau restaurantul unde se servesc faimoasele chifteluțe suedeze. Iată ce avantaje spune Ikea că oferă: abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară parțială a cheltuielilor de transport, vouchere de vacanță, concediu de odihnă suplimentar, indemnizație suplimentară pentru turele de weekend și de noapte, bonusuri de performanță și planuri de pensie, în funcție de vechimea în cadrul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ