DISTRIBUIȚI

Iubitorii de tradiție se pot bucura în acest sfârșit de săptămână de prima ediție a târgului Produs în Banat. Evenimentul va dura trei zile și va loc la Iulius Town.

Mai precis, târgul va fi în zona Iulius Expo și la parcarea VIP, de vineri până duminică. ”Toți locuitorii Banatului, și nu numai, sunt conștienți și trebuie încurajați că atunci când au de cheltuit o sumă de bani, să o facă astfel încât o parte din această sumă să rămână pentru dezvoltarea comunității în care trăim. Doar împreună putem spera la un viitor mai bun”, spune organziatorul, Cătălin Tiuch. Pe lângă posibilitatea de a face cumpărături, vor fi și eveniment pentru cei mic, făcuți de Mămici Mai Tari Ca Google. De asemene,a folclorul va fi la el acasă.

Vor cânta Asociația Pro Datina și invitații: soliștii Zorica Savu, Ciprian Pop, Doriana Talpeș, Florin Boita, Felicia Stoian, Ioan Surdu, Maria Coman, Bogdan Firu, Loredana Sur, Ileana Colțan alături de ansamblurile folclorice Doina Timișului, Ghiocelul, Cununa Timișului, Pro Datina, Flori din Câmpie, Junii Timișului, Școala De Dans Maria Și Marius Ursu și formațiile Maria Didraga Band, Pera Todorovici și Tamburașii, Taraful Pro Datina și Orchestra Junii Timișului.

Evenimentul este organizat de GAL Colinele Recaș alături de Auchan, MMTCG, GAL Timișoara, ADI Zurobara și  GAL Timișul de Centru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ